Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'series'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Website News & Information
  • Real Railroads
    • Restoration & Excursion News
    • Photos & Video
    • News
  • G-Scale Forums
    • Buildings, Figures and Accessories
    • For Sale / Wanted / Trade
    • General Discussion
    • Indoor Layouts
    • Kitbashing & Model Making
    • Live Steam
    • Locomotives
    • Rolling Stock
    • Track & Layout
    • Train Shows, Clubs & Events
  • Power / Sound / Control
    • Battery Power & Control
    • Digital Control
    • Sound Systems
    • Traditional Track Power
  • Vendors - Products & Services
    • Vendors offering Products & Services
    • Find a Vendor
  • Website & Help
    • Website - General Help and Info
    • Testing

Blogs

  • Digtigs69's Blog
  • enginear joe's Blog
  • Chuck's Blog
  • andiwalker's Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Location:

Found 1 result

  1. :(I am powering NWSL trucks 12 volts, with MTH power 24 volts. I thought by running them in series would work, but it did not. The motors ran erratically. sometimes one would start and the other would not, and also the other way around, so I went back to the parallel configuration and they ran without issue. I just thought I would share this failure. Robert Brown.
×